Over

IMG-20150731-WA0000Heeeyyyy, ik ben Patricia Pennin en ben 30 winters jong. Ik woon in een geweldig klein stadje vol historie in de provincie Zuid-Holland.

Al op de basisschool vond ik schrijven erg leuk en tijdens de lesuren Nederlands bedacht ik de leukste verhalen. Jaren verstreken en ik vergat het schrijven van verhalen. Gelukkig zijn daar de boeken en ik houd van boeken lezen dus was er altijd wel iets om over te fantaseren :).
Dan eindelijk werd de schrijver in mij wakker. Ik beslodagboek-schrijvenot mijn belevenissen, ervaringen, gedachten en ideeën weer op papier te zetten. Dit is op zich niet vreemd omdat ik altijd leuke en bijzondere personen en ervaringen ontmoet en opdoe tijdens mijn werk. Om deze reden heb ik dit blog gemaakt. Zo wil ik met dit blog mijn verhalen en avonturen met jullie delen. Voel je vrij hierop te reageren en wellicht je eigen ideeën en / of ervaringen te delen.

Aangezien dit mijn allereerste blog is en dit vrij nieuw voor mij is, moet ik hier aan wennen en leren met het programma om te gaan. Maar de uitspraak “Al doende leert men” geeft aan dat door het doen je alles leert, dus ga ik er vanuit dit programma ook wel onder de knie te krijgen.
Het wordt schrijven, schrijven en schrijven :D.

Dus voor nu zeg ik…. veel leesplezier! 🙂

20151006_173627

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s